Polijsttips voor houten vloeren

Een goede vloerpolish of houten vloerpasta kan uw vloer een soepele, sponsachtige uitstraling geven, waardoor een oppervlak ontstaat dat bij zorgvuldige toepassing zeer goed bestand is tegen water. Er zijn veel houten panelen en houten poetsmiddelen op de markt die u kunt gebruiken. Poolse toepassingen gaan op de vloer, breng eerst een tweede laag aan op uw houten vloer, gebruik na uw eerste toepassing een doek om over de houten vloer te gaan, om de glans te krijgen en de duidelijke sporen te verwijderen die u mogelijk hebt veroorzaakt door het gebruik van schuurpapier.

Grote assortiment voor het proces

We hebben een groot assortiment aan producten voor het polijsten van houten vloeren en benodigdheden voor houten vloeren schuren en polijsten. U kunt het juiste product kiezen op basis van uw behoeften. Eerst zullen ze u vragen stellen over uw vloer, uw voorkeuren en antipathieën, uw tolerantie voor wasmiddelen en het kleurenschema van uw nieuwe kamer. Afhankelijk van uw antwoord krijgt u dan een volledige of een 1/4 inch gloed op uw vloer om de juiste kleur voor uw nieuwe houten vloer te krijgen. Houd er rekening mee dat u de houten vloer moet testen, met minimaal twee lagen houtpolish, voordat u de definitieve applicatie aanbrengt.

Na hoelang moet ik mijn vloer controleren?

Elke vier jaar dient u de houten vloer te controleren, schoon te maken en er rekening mee te houden dat u geen sterke reinigingsmiddelen of chemische producten mag gebruiken. Alle machines, scharnieren enz. moeten in goede staat verkeren en mogen geen roest of krassen hebben. Het is duidelijk dat u uw polijstmiddel voor hardhout niet af en toe moet verwijderen, omdat dit zijn vertragingsvermogen kan verliezen. Daarom kunt u gele was en was latende lijm gebruiken om de glans op uw houten vloer te vernieuwen.

Tenslotte

Veel mensen hebben klassieke polijsttips voor houten vloeren. Sommige mensen gebruiken geen kamer-, glasreinigers omdat ze fijnstof zijn. Uw houten vloerpolijsttips moeten uit natuurlijke producten bestaan ​​en mogen geen gevaarlijke chemicaliën bevatten.